Amb el sentiment de que aixo arriba a la fi estem disfrutant dels ultims dies a Vietnam. Abans de continuar, moltes gracies a Arnau i Bet (uns barcelonins que coneguerem a la zona desmilitaritzada) per la informacio previa sobre la badia. Al final, estavem cansats i sense ganes de comencar a negociar per diferents agencies l’excursio a la badia d’Halong aixi que al mateix hotel que ens estem ens ho apanyaren tot.

Per als qui vingueu algun dia, aixo dels tours al final resulta mes senzill del que sembla en un principi. Nosaltres reservarem a l’hotel i ferem el mateix viatge (ens arreplega el mateix minibus, anarem en el mateix vaixell i menjarem el mateix) que altra gent que l’havia reservat en els llocs mes diversos i a uns preus mes o menys similars (al voltant dels 50 dolars).

En fi, questions practiques a banda, la badia d’Halong es IMPRESSIONANT!!! No se si les fotos faran justicia pero el viatget paga la pena de sobra (un dia i mig de pensio completa -excepte begudes-, fent nit al mateix vaixell i amb excursioneta en kayak). Al vaixell nomes anavem 16 persones aixi que poguerem socialitzar i coneixer altres viatgers i altres experiencies.

Els tres pirates (quasi uniformats i tot) que, si, han perdut un poc de pes

Nomes algunes de les imatges de la badia

Una paradeta per visitar aquesta cova de … 300m quadrats. Al.lucinant (dalt i baix)

Un poblat flotant al mig de la mar

De relax

Poc a poc se n’anava la llum del sol pero la lluna plena feia el paisatge encara mes encisador. Nosaltres anavem a un vaixell com el de la foto

I al mati seguent, el dil.luvi. Ah, i els vaixells condueixen igual que els cotxes. De fet, tingurerem un xoc amb un altre i quasi ens mengem una d’eixes roques tan boniques.

 De tornada a Hanoi…

Una de tantes carregues impensables

Hanoi la nuit

Venedores de fruita

Noodles (fideus d’arros, d’ou…)

Anuncis