Hui no tenim fotos per oferir-vos. No es que no en tinguem mes pero ens hem deixat el cable a l’hotel. Dema mes.

Hui hem fet una etapeta de 74km. En realitat no es poc, pero acostumats a no baixar dels 100… la veritat es que se’ns ha passat volant. De fet, fins i tot hem arribat a temps per dinar a la nostra destinacio de hui: Dong Ha. A la guia diu que no hi ha res a vore aci, i que fins hi tot hi ha rinyes entre la gent per vore qui s’en du al tuista cap al seu negoci pero, com ja hem pogut comprovar, una altra exageracio de la Lonely. Es veritat que no hi ha molta cosa turistica, pero per a nosaltres ja es interessant passetjar-se sense mes pels carrers, pegats a les vies del tren inentant trobar l’estacio, pel mercat… I la gent, t’ofereix el que te a vendre i prou. Dos o tres (o quatre) no i ja esta.

Si a les zones mes turistiques notes com t’observen, hui erem un poc estrelles del rock! I, ufff, es dur, ehh! Esgotador.

Pensavem fer nit a Dong Ha i tirar cap al nord, pero al final passarem un poc mes de temps aci. Prendrem esta ciutat com a base per a visitar la zona desmilitaritzada i continuarem cap al nord d’aci dos dies.

Per cert, veiem que us heu animat a fer comentaris, que l’amenaca de Rafa ha fet efecte. Aixi m’agrada!

ps. Andreu, no et busques excuses! I dona molts besets a la nova germaneta!

Anuncis