Estos dos dies per Bangkok ja son menys turistics. Ahir encara visitarem el Golden Mount (mes budes, mes altars i unes vistes de Bangkok molt bones, on vore com no hi ha cap ordenament urbanistic. Aci han anat afegint cases i cases i no s acaba mai) i ens pegarem un passejet pel riu. Ara que ja duem uns dies ja ens anem sabent les triquinyueles dels locals. El tuk-tukero que vols vendre ns la moto i ens diu que els temples estan tancats perque es dia d oracio i nomes obri una vegada a l any al que vol dur nos (i clar eixe dia era ahir); els que et diuen que no hi ha taxi-boat (vaixell baratet, 50 centims, que et du pel riu amb diferents parades) per vendre t un tour organitzat per uns 30 euros; el taxista que et diu que com es diumenge no hi ha el taxi boat que acabes de deixar, etc. Afortunadament ja sabem un poc mes i, entre altres coses, hem apres que el tuk-tuk, nomes per pegar una volteta turistica de curt recorregut!!! Els taxis son mes barats! Aixo si, assegureu-vos que baixen la bandera perque si no, trinquinyuela de nou!

Hui hem continuat els tramits que ens quedaven, be, hem aconseguit (despres de no se sap quant de temps i quants mals de caps del taxista que no trobava la manera d arribar) anar a una tenda de bicis dels afores de Bangkok a per accessoris ja que a la que hem comprat les bicis era mooolt mes car. El viatge ha valgut la pena i la gent moooolt maja.

Per si algu ve a Bangkok amb la mateixa idea que nosaltres, que no s espante per la distancia. La tenda de bicis es diu Saengthong, i esta a Nonthaburi (Pracharaj Rd. Ampohoe Muang; telf.: +66 (0) 25251789 / +66 (0) 25264664).

Una vegada solucinada l anada a Cambotja (se n anirem d aci dos dies a les 5.55 del mati. Siiiiiiiii, matinada!!!! en tren) hem anat a pegar una volteta per la zona de Silom, el major putiferi de tota Asia. Ho haviem de vore! El primer en trobar-nos ha sigut un mercadet ple de les falsificacions mes diverses, entre puesto i puesto, les portes obertes dels locals d strip-tease amb totes les xiques al voltant de la seua barra corresponent. Aixo ens ha sorpres pero no tant com el que hem vist uns carrers mes enlla: tot un carrer ple de locals, a les portes del quals les xiques xarraven tranquilament, aixo si, amb un numeret cadascuna. En alguns, fins i tot un menu amb fotos de les xiques a la porta. A un carrero proper tambe hi havia la seccio gai de la zona, un carrer amb tot per a homes i per homes.

En fi, vist aixo, no hem sopat per alla com teniem previst i hem tornat a sopar cap a casa, al nostre restaurant habitual.

PD. Dema us compensarem per les fotos que no hem posat estos dies!

PD2. I si, peluqui, el petit buda somriguent es Aure. Mola, eh!

Anuncis