Hola gent, avui hem visitat les runes d Ayutthaya, on podem trobar una antiga residencia dels reis de Tailandia i un important complexe de temple budistes antics amb diferents imatges del princep.

Temple budista a Ayyutthaya

 

Adela amb dos pelats per Ayyutthaya

                                                                                                 

Hem matinat, hem agafat un tuc-tuc (una mena de vespa amb un acople cobert darrere per transportar persones) que ens ha portat fins l estacio de tren. Hora i mitja de trajecte.

En baixar coneixem a una entranyable parella de Santander, Jose i Martuka, que ens han brindat la seua companyia durant tota la visita. Amb tota la forsa que dona el numero, erem 5, hem negociat amb Noi, el conductor d un altre tuc- tuc que ens ha ha conduit per tot el complexe aun modic preu.

Tambe ens ha portat a un espactacle d elefants.

 

El petit buda encantat amb els elefants

                  

Els elefants de Noi        

 En acabar hem tornat amb el mateix tren i ja cap al final del trajecte ha comensat a ploure, i de quina manera! Una autentica monsonada. A la porta de l estacio se m acomiadat de Marta i Jose i hem agafat un taxi, com plovia! Que ens ha deixat a dos carrers del nostre hostal. Ja ens podeu imaginar corrent, amb l aigua pels turmells, jo amb les sabates en la ma i descals i Aure i Adela afonant les sabates baix de l aigua (ho sent d aixo no hi ha fotos). Rigueu-se de la gota freda.

Dema sera un altre dia suposem mes tranquil anirem a visitar cosetes que tenim al voltant, us mantindrem informats.

Anuncis