Sí, sí, ara és qüestió d’horetes. D’ací poc estarem enlairant-nos cap a Bangkok. Un llarg viatge que comença demà mateix però en el que hem estat  pensant els últims mesos.

Per als qui no heu seguit en primera persona l’evolució del viatge, fa mesos sorgí la idea d’anar a Vietnam en bicicleta (imagine que enteneu bé que fins allà aniriem en avió!). Les feines i el pressupost deixen a València alguns dels viatgers i al final Rafa, Aure i jo els ho haurem de contar. En fi, tot i que l’objectiu era Vietnam, és més barat viatjar a Bankok (Tailandia) així que, allà que anem! I aprofitem per visitar Cambotja. Tenim 40 díes que, tot i que sembla molt, segur que passen volant i ens quedem amb ganes de tornar.

Després de valorar la situació i fer números decidirem que en lloc de dur-nos les bicis des de casa, les compraríem a Bangkok. Tenim mirades unes quantes adreces de tendes de bicis i estem en contacte amb una d’elles però fins que no arribem i mirem què hi ha no podrem presentar-vos a les nostres companyes de viatge. Esperem que això siga d’ací uns dies!

Un altre capítol del viatge són les vacunes. Hepatitis B, record del tetanus, encefalopatia japonesa, còlera, febre tifoidea… i la profilaxi contra la malària, que ens duem per si de cas un mosquit fastigós vulguera que ens enrecordarem d’ell.

Bé, és hora de fer un últim repàs a l’equipatge (ací tot el que m’en duc) i descansar per al llarg trajecte que ens queda per davant.

Vinga, va, i com hui no us tenim molt que contar-vos, vaig a posar-vos algun vídeo de Bangkok per anar obrint boca.

Un sobre el barri xinés:

I un altre de la ciutat en general (i ja està bé per hui, que ja són hores d’anar a dormir):

Anuncis